Online cursus Filosoferen op school

Nieuw in mijn aanbod: de online cursus FILOSOFEREN OP SCHOOL. Bestemd voor leerkrachten, vakkrachten en schoolleiders die zelfstandig aan de slag willen met het filosoferen. De cursus gaat in op alle aspecten van het filosoferen op scholen: in gesprekken met leerlingen, met het team en in het contact met ouders. Je leert hoe je je als gespreksleider kunt ontwikkelen, op jouw manier. En in jouw tempo.

In vier modules komen de verschillende soorten gesprekken en doelgroepen aan bod. De cursus is inhoudelijk, maar vooral ook praktijkgericht: met aandacht voor de voorbereiding en uitvoering van gesprekken, met oefenmateriaal, (pedagogische) ‘tips & tricks’ en een ruime verzameling Q&A’s met herkenbare kwesties uit de praktijk.

Je leest er meer over op www.filosoferenopschool.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.